Om oss

GUANGDONG DJMI GROUP
( A Foshan Kaili Trading Co., Ltd. a DJMI for Export céghez tartozik )
1998 óta a GungDong Daji Doors Industry Co., Ltd. vezeti az egyablakos ajtókat és a Windows-gyártókat Chnában.
A DJMI területe 160 000 négyzetméter, több mint 1000 alkalmazottja van. Havonta 8000 nyílászárót gyártanak, több mint 67 országba exportálnak, több mint 500 építési projektet.
A DJMI 18 éven át a kijáratok nyílászáróinak gyártásával foglalkozik. A brit standard BS tulajdonosa. Amerikai szabvány UL. CE \/ EN európai szabvány. Ausztrál szabvány szerinti AS és egyéb hangszigetelés, Vízálló és tűzbizonyítványok.
A DJMI ajtók és a Windows testreszabható tervezési, mérési, telepítési útmutató szolgáltatások az ügyfél igényeinek megfelelően. Ingyenes tervbiztosítás biztosított,
A DJMI termékek acél tűzgátló ajtókat, fatűz ajtókat, nyers fa ajtókat, festett kompozit ajtókat, festékmentes ökológiai ajtókat, WPC fa műanyag ajtókat, acélkeretes fa ventilátor kombinált ajtókat, acéllopás-megelőzést, rozsdamentes acél ajtókat és alumíniumötvözet ajtókat és ablakokat tartalmaznak , fényálló szoba, kültéri rács, stb. Alkalmazható szállodák, iskolák, kórházak, lakások, villák, irodák és egyéb építkezésekhez.
Küldetésünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, és a hosszú távú partnerség kiépítésére összpontosítsunk. Bízunk benne, hogy ez mindenki számára előnyös helyzethez vezet. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinket elsődleges szempontként kezeljük, és világszerte részt veszünk a nyílászárók üzletében, hűségesek, őszinték és elszámoltathatóak leszünk.

photobank.jpg

Förfrågan

Förfrågan