Nyheter

Att föra virus spridda under kontrollnyckel till global ekonomisk återhämtning: G20-ledare
Släpp tid: 2021-06-28 17:37:33  träffar: 2

12.jpg

The koncernen av 20 (G20) ledare understryks i sitt gemensamma uttalande Det brådskande behovet av att få spridningen av Covid-19-viruset under kontroll, vilket ärnyckeln till att stödja den globala ekonomiska återhämtningen.

n&#in ledarna--39; Deklaration som släpptes på söndagen vid toppmötet med två"day G20, sade G20-ledarna att Covid"19-pandemin och dess oöverträffade inverkan är en oöverträffad chock som har avslöjatVULNERABILITIES i vår beredskap och svar och understryker våra gemensamma utmaningar. G20-ledarna framhävde sin övertygelse att samordnade globala åtgärder, solidaritet och multilateralt samarbete är mernödvändigt idag ännågonsin att övervinna denuvarande utmaningarna.

they erkände också den anslutningen, Digital teknik och policyer har spelat ennyckelroll för att stärka svaret på pandemin och underlätta fortsättningen av den ekonomiska aktiviteten.

Ledarna lovade också för att främja global pandemisk beredskap, förebyggande, upptäckt och svar, stödja Multilateralt handelssystem och påskynda insatser för att avsluta fattigdomen och ta itu med ojämlikhet.

the två

day g20 ledare-39; Toppmötet, som hölls under Saudiska ordförandeskapet, avslutade på söndag.&#

Tidigare: Hongkong uppmanade att ge upp ant...

Nästa: Vacciner kan vara klartnästa månad