Nyheter

Vaccinerna kan vara klara nästa månad.
Släpp tid: 2021-01-25 08:46:27  träffar: 22

Vaccinerna kan vara klara nästa månad.

 

Pfizer och BioNTech kan börja leverera sina COVID-19-vacciner nästa månad, sade en tjänsteman från företaget, och upphöra med en uppmuntrande vecka då flera utvecklare av vaccin postade positiva testresultat.

Slutliga fas 3- data för det så kallade Pfizer- vaccinet tyder på att behandlingen är 95 procent effektiv för att förebygga infektion och inte ger några allvarliga biverkningar.De läkemedelsföretag som ligger bakom vaccinet – Förenta staternas Pfizer och Tyskland&_.39.s BioNTech – kommer inom några dagar att dela sina resultat med globala läkemedelstillsynsmyndigheter.

 

 

Energiföretagets huvudsakliga inriktning på ren energi

 

Statliga Power Investment Corp, en av China&DAGS.39:s fem största elproducenter, planerar att öka sin installerade elkapacitet till mer än 220 gigawats med 2025.

Av det skulle mer än 60-procenten vara ren energi, sa dess högsta verkställande.

Kina har lovat att nå sina maximala koldioxidutsläpp med 2030.Den strävar också efter att uppnå koldioxidneutralitet med 2060.Därför kommer SPIC att bygga ett stabilt, säkert och ekonomiskt system för ren energi baserat på en kompletterande multienergiblandning av vattenkraft, vindkraft, fotovoltaisk och energilagring i Kina på lång sikt, sade Qian Zhimin, ordförande för Pekings huvudgrupp.

 

 

    Baidu till ytterligare kanal

 

Baidu Inc. som tillkännagavs i tisdags kommer företaget att förvärva Joyy Inc& \\\\\ 3535;39;s in videobaserade underhållningsverksamhet i Kina för $3.6 miljarder i kontanter, ett drag som kommer att markera s ökmotorn jätte&35.39:Experter sa.

Avtalet handlar om YY mobil app,YY.comWebbplats och YY PC, bland annat.Slutet av transaktionen är föremål för vissa villkor och förväntas äga rum under den första hälften av 2021, sa Baidu.

 

   

Al har bränsle för China&35.39.

 

Under de senaste åren har China och_.39:s onlinekontor och varumärken i allt högre grad anställt personer med social a medier som har en stor beundrare efter eller professionella s äljare för att hjälpa till att marknadsföra sina produkter via streaming.Medan streamern presenterar produkterna, visas produktlänkar och kuponger på skärmen för tittare.

Landets och.\\\\\Χ39;större onlineplattformar som Taobao och dess rivalJD.comDe har båda lanserat sina egna plattformar, Taobao Live och JD Live, som underblåste trenden med att upprätthålla e-handeln.


Tidigare: Att få viruset att spridas under...

Nästa: Fler arbetsförluster bland äldr...